Ik doe niet alleen newborns fotograferen maar ook waar het allemaal mee begint, de zwangerschap. In het begin van je zwangerschap denk je er nog niet over na of je het wel leuk zou vinden om jezelf over een paar jaar zwanger terug te zien op een foto. Maar naarmate het einde van je zwangerschap nadert speel je misschien toch met het idée om je mooie buik vast te leggen. Misschien is het je enigste zwangerschap en je weet dat het nooit meer terug komt. Of gewoon omdat je nog eens naar de foto's kan kijken en beseffen hoe bijzonder die tijd was. Het kunnen allerlei redenen zijn maar één ding is duidelijk. Het is een bijzondere periode. Een grote verandering in een mens haar leven.

Ik maak meestal een afspraak in de achtste maand van de zwangerschap. Het zijn de laatste loodjes en je buik is mooi rond. Je kan kiezen voor een sessie in de studio maar we kunnen ook mooie foto’s maken op een buitenlocatie. Ik woon vlakbij het strand en zeeland heeft hele mooie plekjes wat dat betreft. Een shoot op een buitenlocatie kan alleen plaatsvinden als het mooi weer is.

Styling vind ik heel belangrijk. Alles moet kloppen in het plaatje. Lichte kleding doet het altijd goed op de foto en een goed verzorgd uiterlijk ook. Sommigen vrouwen vinden zichzelf lelijk op de foto maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen mooi op een foto kan staan. De meesten vrouwen zijn wat zenuwachtig maar ik probeer ze altijd op hun gemak te stellen en als we 5 minuten bezig zijn gaat het allemaal vanzelf.

Mocht je een zwangerschapsessie willen reserveren neem dan ruim van te voren contact op voordat je de achtste maand bereikt van je zwangerschap. Je kunt je wensen bespreekbaar maken en ik sta uiteraard voor alles open.

Geniet van het wondertje in je buik, het is voorbij voordat je het weet.

Liefs,Edith