over mij

Welkom op mijn website van Newlife Fotografie.

Naast mijn werk als fotograaf ben ik getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Ik woon vlakbij de kust en dat is toch wel een plek waar ik het allerliefste ben. Ik heb vroeger veel gereisd toen ik werkzaam was bij de marine en zelfs toen maakte ik veel foto’s. Resultaat is oneindig veel fotoboeken die ik echt koester. Reizen doe ik nog steeds en probeer zoveel mogelijk plekjes te bezoeken op de wereld waar ik nog niet geweest ben. Natuurlijk gaat mijn camera altijd met me mee.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door fotografie. Vroeger toen we nog analoge camera’s hadden en werkten met fotorolletjes, kon ik niet wachten om het rolletje weg te brengen en kijken wat het resultaat was. Nu in de tijd van digitale fotografie is dat natuurlijk een stuk makkelijker geworden. Wat je niet mooi vindt gebruik je ook niet.

Een foto moet voor mij meer zeggen als duizend woorden bij elkaar. Als ik naar een foto kijk wil ik een speciaal gevoel krijgen dat ik denk van Wow! Ik wil heel graag dat het wat doet met een mens. Een foto is ook een blijvende herinnering. Als wij er niet meer zijn dan zijn er nog wel de foto’s. Bij alles wat ik doe, daar leg ik mijn gevoel in. Ik denk dat dit voor mij de beste manier is om het te verwoorden in een foto. Ik hoop natuurlijk dat dit ook zichtbaar is in mijn stijl van de fotografie die ik beoefen.

Ik wens jullie heel veel plezier met het bekijken van mijn website.

Liefs,Edith