Mededeling07-12-2021 @ 14:10blog overview

Per 1 januari 2022 zal ik stoppen met newborn en zwangerschapshoots. Soms komen er dingen op je pad en moet je beslissingen nemen…. En dit is er één van. En geloof me, dit was niet makkelijk.

Natuurlijk gaat dit aan m’n hart want ik heb toch meer als 10 jaar met alle liefde baby’s gefotografeerd. Maar soms moet je een andere richting inslaan en ik denk dat daar de tijd nu rijp voor is. Dat betekent niet dat ik stop met fotograferen, integendeel. Ik blijf wel de cakesmashes verzorgen maar alleen op de maandagen. Ook staan er nog dingen op m’n wensenlijstje op fotografiegebied zoals mooie portretten van kinderen.

Ook blijven alle reserveringen die er zijn gemaakt gewoon staan en natuurlijk zijn deze klanten nog steeds welkom. Dus voorlopig ben ik nog lekker bezig met de baby’s. Maar dat betekent wel dat ik geen reserveringen meer aanneem uitgezonderd voor de cakesmash.

 

En natuurlijk ga ik kijken of ik een opvolger kan vinden die dit mooie vak van mij kan overnemen, want eerlijk is eerlijk, er zullen altijd baby’s geboren blijven worden en alle ouders gun ik mooie foto’s van hun kroost.

Ook zal ik workshops gaan verzorgen voor fotografen die het newbornvak willen leren.

 

Dus af en toe zal ik een oproep doen voor een babymodel speciaal voor de workshops en kan ik nog lekker werken met de baby's.

Voor nu is dit mijn beslissing. Ik wil alle klanten die zijn langs geweest over al die jaren heel erg bedanken voor alle leuke shoots die ik mocht verzorgen met hun baby. Natuurlijk ga ik ze heel erg missen.

Maar waar andere deuren sluiten worden nieuwe deuren geopend dus dit is geen afscheid.


Deze website blijft ook gewoon actief en zal af en toe bijgewerkt worden. Ook ben ik natuurlijk te vinden op Facebook en Instagram.


Liefs Edith

TOPblog overview