After birth Lynn04-12-2018 @ 13:41blog overview

Enkele maanden geleden heb ik een after birth-shoot gedaan van mijn lieve vriendinnetje. Soms wil je geen fotograaf bij het moment zelf maar wel direct erna. Dat is ook echt prima. Toen ik in het ziekenhuis aankwam ben ik naar haar toe gegaan om te zeggen dat ik er was. Ze lag al zwaar te puffen maar de verpleegster die er was sprak haar heel rustig en bemoedigend toe. Ik ben gaan wachten in het restaurant. Uiteindelijk na een tijdje werd ik gehaald door een emotionele pappa en mocht ik op de kamer komen. Daar was ze dan, lieve Lynn. Ze lag nog op haar moeders buik met natte haartjes. Wat was ze mooi! Ik ben gaan fotograferen rondom het bed. Je voelde nog de intense sfeer van de geboorte.

De familie werd op de hoogte gebracht en ook die kwam kort daarna. De baby was inmiddels gewogen en aangekleed. Wat een emoties. Zo mooi om te zien. Natuurlijk heb ik de familie ook op de foto gezet. En die trotse blikken. Lieve Lotte en Michael, jullie hebben een prachtige dochter en dankjewel dat ik erbij mocht zijn!  

Deze ervaring is heel bijzonder als fotograaf.

Een mooie herinnering om te koesteren....

TOPblog overview